عشق و عطش(امام حسین)

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

*در خانه ماندن فرصتی است مناسب، از دستش ندهیم*

02 آذر 1399 توسط خوشدوني فراهاني

1- نماز نخوانده ای داریم، قضایش را بجا آوریم.

2- روزه نگرفته ای داریم، جبرانش کنیم.

3- انس بیشتری با قرآن پیدا کنیم و برنامه ختم آن را داشته باشیم.

4- به نوافل بخصوص نماز شب، بیشتر بپردازیم و از فرصت طلایی سحر حداکثر استفاده را ببریم.

5- روزه مستحبی بگیریم و اذکار و ادعیه روزانه را قرائت کنیم.

6- به گذشته مان فکر کنیم، گناهانمان را بیاد آورده و از آنها توبه کنیم.

7- به خانواده، بیشتر مهر و محبت بورزیم و جبران گذشته کنیم.

8- زبانمان را برای تبری از گناهانی همچون غیبت، تهمت، دروغ، سخنان لغو و … تمرین دهیم.

9- چشمانمان را از محرمات محفوظ نگهداریم و با نظر به قرآن و معنای آیات قرآن، دیدگانمان را جلا دهیم و بدینوسیله در آیات قرآن بیشتر تدبر کنیم.

10- به یاد امواتمان بیفتیم و اگر نماز و روزه قضایی دارند ادا کنیم و با ذکر فاتحه و صلوات و دیگر اذکار، روحشان را شاد کنیم.

11- به یاد مستمندان، فقرا و محدودیتهایی که در زندگیشان وجود دارد بیفتیم و برنامه ای برای کمک به آنها داشته باشیم.

12- به یاد معلولین، جانبازان، بیماران زمینگیر و افراد دربند بیفتیم و قدر سلامتی، امنیت، آزادی و دیگر نعمتهای خداوند مهربان را بیشتر بدانیم.

13- به مطالعه کتابهای مختلف به خصوص کتابهای تاریخی، اخلاقی و دینی بپردازیم.

14- به فکر امام زمانمان بیفتیم و از حضرت ایشان برای رفع مشکلات استمداد بطلبیم و برای سلامتی و ظهورش دعا کنیم.
“اللهم عجل لولیک الفرج”

*در خانه بمانیم و استفاده کنیم*

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ داروی امام کاظم (ع)

02 آذر 1399 توسط خوشدوني فراهاني

ﻣﺼﻄﮑﯽ
ﻫﻠﯿﻠﻪ سیاه
ﺷﮑﺮﺳﺮﺥ

همه به مقدار مساوی آسیاب شوند به طوری که کمی زبر بماند و خیلی نرم نشود
نحوه مصرف داروی امام کاظم علیه۷ السلام
برای پیشگیری ﻫﺮ ۱۰ ﺭﻭﺯ ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﻧﺎﺷﺘﺎ

این داروی امام کاظم در زمستان است، و باید دوساعت قبل و دو ساعت بعد از آن چیزی خورده نشود، حتی آب.

در افرادی که مبتلا به بیماری هستند مثلا به سرماخوردگی مبتلا هستند و در حین بیماری هستند سه روز پشت سر هم شب قبل از خواب یک قاشق چای خوری، و بعد از آن هر سه روز یک بار تا بهبودی کامل.داروی تابستانه امام کاظم ع

دارو تابستانه همان است. فقط بجای مصطکی، از رازیانه استفاده می‌شود.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

سرانجام انتظار

02 آذر 1399 توسط خوشدوني فراهاني

یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور
کلبه ى احزان شود روزى گلستان، غم مخور
سرانجام، دوران انتظار و نهان بودن آخرین منجى، به سر مى‌رسد و به زودى، سپیدى صبح بر سیاهى شب چیره خواهد شد؛ (ألیس الصّبح بقریب). آن زمان دور نیست؛ (إنّهم یرونه بعیداً و نراه قریباً)  و این انسان است که با انتخاب خود و فراهم آوردن زمینه ى ظهور، مى‌تواند بر پا بماند و خود را با این حرکت منظّم هستى، هماهنگ کند و در این فرجام نیک آفرینش، سهیم باشد و به رستگارى برسد، و نیز مى‌تواند حرکتى نکند و وظیفه ى خود را به نهایت نرساند. آن وقت، ظلمِ فراگیر، زمینه ساز قسط و عدل مى‌شود و سیاهى، زمینه ساز نور مى‌شود و در دل تاریکى ها، چراغ‌ها افروخته مى‌شود. اکنون شایسته است به دو نکته توجه کنیم:

۱٫ پیروزى حتمى سپیدى بر سیاهى
این درس قرآن است: (جاء الحقّ و زهق الباطل)  اگر حق را بیاورى، باطل مى‌رود، امّا اگر حرکتى نشد، باطل به میدان مى‌آید و با این وجود، باز باطل نابود شدنى است. باطل، زمینه‌هاى فساد و نابودى را در نهان خود دارد. زیرا کسى که خلاف قانون‌ها و سنّت‌هاى حاکم بر هستى مى‌رود، ناچار در معرض زوال است. خوب است به جملات زیر توجه کنیم:
«چه قدر امروز به سپیده ى فردا نزدیک است،»
مردم، در واپسین حرکت تاریخ و آخرالزمان، گران مردى از فرزندان من، ظهور خواهد کرد. هنگامى که پرچمش به اهتزاز در آید، شرق و غرب جهان را روشن مى‌سازد. با ظهور او، موجى از شادى و نور، عالم گستر مى‌گردد.
این جملات امید بخش، از زبان مهربانى در تاریخ ثبت شده که رنج نسل‌ها را از گذشته‌هاى دور دیده، براى آن برنامه ریخته، در نگاه و عمل، همه ى آن‌ها را منظور داشته است. آن، نگاه مهربان على(علیه السلام) است که چنین زیبا، پایان تاریخ را به تصویر مى‌کشد. سرچشمه ى عشق على(علیه السلام) محبت خالق هستى است. در روایت دیگرى آمده است: «اگر کسانى که از درگاه الاهى روى گردانده اند، اشتیاق خداوند به آنان مى‌دانستند چگونه است، از شدّت شوق، قالب تهى مى‌کردند و جان مى‌باختند.»
بنابراین، محبتِ همراه حکمت حق، حاکمیّتِ عدالت را به زمین بر مى‌گرداند و این، یک ضرورت است.

۲٫ نقش دعا در تعجیل فرج
ما، شبى دست بر آریم و دعایى بکنیم         غم هجران تو را چاره زجایى بکنیم
سایه ى طائرِ کم حوصله، کارى نکند        طلب از سایه ى میمون هُمایى بکنیم
محبّت و حکمت و عزّت که تجلّیّاتى از جلوه‌هاى الله است، زمان ظهور را تعیین مى‌کند. از طرف معصومان(علیهم السلام)، زمانى براى ظهور تعیین نشده است. تنها آمادگى و زمینه سازى سریع تر، همراه دعا و التجا به درگاه خدا، لحظه ى ظهور را نزدیک مى‌کند. حضرت صاحب الامر(علیه السلام) در توقیعى که خطاب به اسحاق بن یعقوب صادر شده، مى‌فرماید: وأکثروا الدّعاء بتعجیل الفرج؛ فإنّ ذلک فرجکم.
امام حسن عسکرى(علیه السلام) نیز دعا براى تعجیل فرج را شرط رهایى از فتنه‌هاى دوران غیبت دانسته، مى‌فرماید:
به خدا سوگند! غیبتى خواهد داشت که در آن، تنها کسانى از هلاکت نجات مى‌یابند که خداوند او را بر قول به امامتش ثابت قدم داشته، در دعا براى تعجیل فرجش، موفّق کرده است.
دعا براى تعجیل فرج، از چنان اهمیّتى برخوردار است که امام صادق(علیه السلام)مى فرماید:
هر کس، بعد از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: خداوندا، بر محمد(صلى الله علیه وآله وسلم) و خاندان او درود فرست و در فرج ایشان شتاب کن، نمیرد تا قائم را دریابد.
بنابراین، شیعه ى منتظر، باید در طول شبانه روز، اوقات نماز و همه ى ایّامى که در آن‌ها به دعا سفارش شده، دعا براى تعجیل فرج را یک تکلیف و وظیفه ى مهمِّ عصرِ غیبت بداند و آن را فراموش نکند. دعا براى تعجیل فرج، دعاى همیشگى پیامبر(صلى الله علیه وآله وسلم) و ائمه ى اطهار(علیهم السلام) و ملائکه ى آسمان‌ها بوده و هست.
به هر تقدیر، کسانى که خواستار دیدن عصاره ى خلقتند،  طالب حضور بهترین آفریده ى خدایند را، به دعا براى تعجیل فرجش روى مى‌آورند. چون، تأثیر دعا در نزدیک شدن فرج را باور کرده‌اند.
در میان بنى اسرائیل، دعا سبب شد تا حضرت موسى(علیه السلام) صد و هفتاد سال زودتر از وقت تعیین شده، براى نجات بنى اسرائیل برانگیخته شود؛  که در این امّت، خود امام موعود(عج) هم اصرار بر ظهور دارند و در چیدن پایه‌هاى آن، مخفیانه مى‌کوشند.
آرى، سرانجام، انتظار، پایان مى‌پذیرد و سپیدى بر سیاهى پیروز مى‌گردد.
به امید آن روز.

 

منبع :mahdi313.com

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دستور به خواندن قرآن از روی آن

02 آذر 1399 توسط خوشدوني فراهاني

حضرت صادق علیه السلام فرمودند:

 

« من قرا قرآن فی المصحف متع ببصره و خفف عن والدیه و ان کانا کافرین»

 

هرکه قرآن را از روی آن بخواند از دیدگان خود بهره مند شود و سبب سبک شدن عذاب پدر و مادرش گردد ، اگرچه آن دو کافر باشند.

 

 

و نیز فرمودند:

 

« ثلاثه یشکون الی الله عز و جل: مسجد خراب لا یصلی فیه اهله و عالم بین جهال و مصحف معلق قد وقع علیه الغبار لا یقرا فیه. »

 

سه چیز است که بدرگاه خدای عزوجل شکایت کند:

 

مسجد ویرانی که اهلش در آن نماز نخوانند

و دانشمند و عالمی که میان نادان ها و جهال باشد

و قرآنی که گرد بر آن نشسته و کسی ان را نخواند.

 

 

اسحاق بن عمار گوید: بحضرت صادق علیه السلام عرض کردم: قربانت گردم من قرآن را حفظ دارم . آن را از حفظ بخوانم بهتر است یا از روی قرآن؟

 

فرمود: « بل اقراه و انظر فی المصحف فهو افضل اما علمت ان النظر فی المصحف عباده؟ »

 

بلکه آن را بخوان و نگاه به قرآن کن که بهتر است. آیا ندانسته ای که نگاه کردن در قرآن عبادت است؟

 

 

 

 

اصول کافی / ج۲ /  « کتاب فضل القرآن » « باب قرآه القرآن فی المصحف» احادیث ۱ ،۳، ۵

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

بعثت رسول اکرم (ص)

02 آذر 1399 توسط خوشدوني فراهاني

بعثت رسول اکرم (ص)

  سالهای طولانی بود که مردم جهان به خصوص مردم جزیره العرب از نور مستقیم خورشید نبوت دور گشته و در تاریکی جهل و خرافات غوطه‌ می‌خوردند، از گردابی بیرون آمده، در گردابی دیگر فرو می‌رفتند. با آلودگی به اشرافیت، غارتگری، قساوت، تعصبات نژادی، قبیله‌ای، مادیگری و بت پرستی فضایل اخلاقی پایمال و رذایل اصول زندگی گشت.

دوران بعثت در کلام امیرالمؤمنین (ع)

امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند:

«خداوند پیامبر اسلام (ص) را زمانی فرستاد که مردم در فتنه‌ها گرفتار شده و رشته‌های دین پاره شده بود… چراغ هدایت بی‌نور و کوردلی همگان را فرا گرفته بود. خدای رحمان معصیت می‌شد و شیطان یاری می‌گردید… با دست مردم جاهل، نشانه‌های شیطان آشکار و پرچم او افراشته گردید. فتنه‌ها، مردم را لگدمال کرده و یا سم‌های محکم خود نابودشان کرده و پابرجا ایستاده بود. اما مردم حیران و سرگردان، بی‌خبر و فریب‌خورده، در کنار بهترین خانه (کعبه) و بدترین همسایگان (بت پرستان) زندگی می‌کردند. خواب آنها بیداری و سرمۀ چشم آنها اشک بود، در سرزمینی که دانشمندان آن لب فروبسته و جاهل گرایی بود.»[۱]

 

بعثت رسول اکرم (ص) و اهمیت آن

  در این هنگام که بشریت در کویر خشک رذایل گرفتار بود؛ مردی در دل کوههای مکه، خدا را عبادت می‌کرد. در کنار بتها و ظلمها زندگی کرد ولی هیچ‌گاه بت را سجده نکرد و دامن مقدسش به ظلم آلوده نشد. به فرمودۀ امام حسن عسکری (ع):« چون چهل سال از عمر ایشان گذشت؛ حق تعالی دل او را بهترین دلها و خاشع‌تر و مطیع‌تر و بزرگتر از همه دلها یافت. پس به دیده آن حضرت نور دیگر داد و امر فرمود که درهای آسمان را گشودند و فوج فوج ملائکه به زمین آمدند و آن حضرت نظر می‌کرد و ایشان را می‌دید و رحمت خود را از ساق عرش تا سر آن حضرت متصل گردانید. پس جبرئیل فرود آمد و اطراف آسمان و زمین را فرو گرفت و بازوی آن حضرت را حرکت داد و گفت: یا محمد بخوان، فرمود: چه بخوانم، گفت:

«اقرء باسم ربک الذی خلق خلق الانسان من علق»[۲] [۳]

  بنابراین لطف الهی شامل جهانیان گردید و پیامبر خاتم (ص) به رسالت مبعوث گشت و خداوند او را چونان باران بهاری برای تشنگان حقیقت و مایه سربلندی و عزت و شرافت یارانش قرار داد. اگر روز هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه بسیار مهم بود و به همین جهت به پیشنهاد حضرت علی (ع) آغاز تاریخ مسلمانان گردید؛ اهمیت آن بدین جهت می‌باشد که هجرت زمینه‌ساز تحقق اهداف و آرمانهای بعثت به شمار می‌رفت و در واقع روز بعثت «روز تولد شخصیت والای پیامبر اکرم (ص)» است. پیامبری که اشرف مخلوقات است و سید اوصیاء پیامبری که خداوند میثاق او را از تمام عوالم هستی، حتی ابناء الهی گرفت؛ «مأخوذاٌ علی النبیین میثاقه»[۴] پیامبری که محور پرستش در کل عالم تکوین است. پیامبری که خداوند فرمود:«لولاک لما خلقت الافلاک» او که نسبت به مؤمنین مظهر رحمت است و رأفت؛ « بالمؤمنین رؤوف رحیم»[۵] و برای جهانیان رسول رحمت؛ «و ما ارسلناک إلا رحمه للعالمین».[۶]

   او که پیشوای پرهیزکاران و وسیله بینایی هدایت خواهان است. چراغی با نور درخشان، ستاره‌ای فروزان و شعله‌ای با برق‌های خیره‌کننده و تابان است. راه و رسم او با اعتدال، روش زندگی او صحیح و پایدار، سخنانش روشنگر حق و باطل و حکم او عادلانه است.[۷]

اهداف بعثت از دیدگاه قرآن

  در قرآن کریم برای بعثت انبیاء و در رأس آنان رسول اکرم (ص) به اهدافی اشاره شده است که به ذکر چند نمونه آن اکتفا می‌کنیم:[۸]

۱-   اتمام حجت:

«رسلآٌ مبشرین و منذرین لئلا یکونَ للناس علی الله حجه بعد الرسل»

«پیامبرانی که بشارت دهنده و بیم دهنده بودند تا بعد از این پیامبران، حجتی برای مردم بر خدا باقی نماند.» (نساء‌/ ۱۶۵)

۲-   قیام به عدالت:

«لقد ارسلنا رسلنا بالبینات و أنزلنا معهم الکتاب

         و المیزان لیقوم الناس بالقسط»

«ما رسولان خود را با دلائل روشن فرستادیم و به آنها کتاب و میزان نازل کردیم، تا مردم قیام به عدالت کنند.» (حدید/ ۲۵)

۳-   هدایت و رهایی از ظلمت:

«الر- کتاب انزلناه الیک لتخرج الناس من الظلمات الی النور»

«این کتابی است که بر تو ای پیامبر (ص) نازل کردیم، تا مردم را از تاریکی‌ها به سوی روشنایی درآوری.»

۴-   آموزش کتاب و حکمت:

«هوالذی بعث فی الامیین رسولاٌ منهم یتلو علیهم آیاته و یزکیهم و یعلمهم الکتاب والحکمه»

«خداوند کسی است که در میان جمعیت درس ناخوانده، رسولی را از خودشان برانگیخت که آیاتش را بر آنها می‌خواند و آنها را تزکیه می‌کند وبه آنها کتاب و حکمت می‌‌‌آموزد.»

۵-   تهذیب و پاکسازی: که آیه قبل به این هدف نیز اشاره دارد.

۶-   آزادی و آزادگی و رهایی از جهل و نادانی:

«الذین یتبعون الرسول النبی… و یضع عنهم اِصْرَهُم و الاغلال التی کانت علیهم»

«کسانی که  از فرستادۀ خدا پیامبر (ص) پیروی می‌کنند… پیامبری که بارهای سنگین و زنجیرهایی که بر آنها بود را برمی‌دارد که منظور از زنجیر در اینجا عبارت است از: زنجیر جهل و نادانی، بت پرستی و خرافات، بی‌عدالتی‌ها و قوانین نادرست.»

۷-   آزادی انسان‌ها از زیر یوغ طاغوت و دعوت به سوی خدای یکتا:

«ولقد بعثنا فی کلِ امه رسولاٌ أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت»

«ما در هر امتی رسولی برانگیختیم که خدای یکتا را بپرستید و از طاغوت اجتناب کنید.»

چنانچه که امیرالمؤمنین (ع) در نهج البلاغه می‌فرمایند:

«فبالغ (ص) فی النصیحه، ومَضی علی الطریقَهِ، وَدَعا الی الحکمه و الموعظه الحسنه»

 «پیامبر در نصیحت و خیرخواهی نهایت تلاش را کرد و آنان را به راه راست هدایت نمود و از راه حکمت و موعظۀ نیکو، مردم را به خدا دعوت فرمود».[۹]

هدف بعثت در کلام نورانی رسول اکرم (ص)

  آنچه در بیان هدف بعثت در کلام حضرت رسول اکرم (ص)، محمّد مصطفی (ص) تجلی نموده است؛ تکمیل و ارتقاء ارزش اخلاقی است. چرا که فرمودند:

                    «إنّما بُعِثْتُ لِأُتِمَمَ مکارمَ الاخلاقِ»

  رسول اکرم (ص) جامعه جاهلی آن زمان را به جامعه‌ای پرفروغ تبدیل نمود و با سلاح اخلاق که برنده‌تر از شمشیر بود؛ چنان تحولی در آن جامعه پدید آورد که حیرت جهانیان را برانگیخت و این رسالت فقط مخصوص اوست که اشرف مخلوقات است؛ چرا که خداوند می‌فرماید:

«إنکَ لعلی خلق عظیم»[۱۰]

  و بر همین اساس، خدای رحمان او را بهترین الگو و اسوه قلمداد می‌کند:

«لَقَدْ کان فی رسولِ اللهِ اسوه حسنه»[۱۱]

  او کسی است که در عبودیت به کمال مطلق رسیده و برترین مخلوقات گشته و همتایی ندارد. چنانکه امیرالمؤمنین (ع) در نهج البلاغه می‌فرمایند:

«حضرت محمد بنده و فرستادۀ بزگریده و انتخاب شده اوست که در فضل و برتری، همتا ندارد و هرگز فقدان او جبران نگردد..»[۱۲]

  او عبد مطلق خدا و سرچشمه فضایل اخلاقی است؛ لذا خداوند عزوجل تمام جنود نورانی و صفات و اخلاق حمیده را به عبد مطلق خود عطا و از قوای امدادی برای گسترش بندگی در عالم مقرر فرموده است. اگر غایت خلقت پرستش است، «ما خلقت الجن و الانس إلا لیعبدون» ای لیعرفون؛ اگر برای معرفت خلق شده‌ایم، «بِنا عُرِفَ الله و بنا عبدالله» که در رأس معصومین وجود مقدس نبی اکرم (ص) قرار دارد. در واقع اخلاق حمیده ابزار پرستش الهی می‌باشد که در اختیار رسول اکرم است و راه رسیدن به آن تولی تام به ولایت نبی اکرم (ص) است و از طریق همین تولی است که نور اخلاق حمیده که از فروع ولایت ایشان است در ما تجلی می‌کند و شرط اساسی آن نیز، تولی به ولایت امام المتقین، علی بن ابیطالب (ع) است چرا که حضرت رسول فرمود: «أنا مدینه العلم و علیُ بابها» و نیز خداوند در یوم غدیر فرمودند:

«الیوم اَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُم و أتْمَمْتُ علیکُم نعمتی…»[۱۳]

  و نکته مهم این است که رسالت حضرت، رسالتی است تاریخی. اوست که محور تهذیب در کل تاریخ است. اوست که پیام‌آور اخلاق در کل تاریخ است و پایان تاریخ چیزی نیست، جز همان مدینه عدل نبوی. مدینه‌ای که در آن ریشۀ رذایل خشک گردیده و اخلاق کریمه جهانی می‌گردد چرا که برایند تاریخ رو به تکامل است چون تحت مشیت الهی است لذا سیر نزولی را برنمی‌تابد و در نهایت جامعه واحد جهانی بر محور نبی اکرم شکل گرفته و همگان بطور هماهنگ، خداوند را پرستش کرده و متخلق به اخلاق حمیده می‌گردند و در پاسخ به سؤال «لمن الملک» در گسترۀ زمین از چهارگوشۀ عالم گفته می‌شود: «لله الواحد القهار» به برکت ظهور حضرت بقیه ا…الاعظم. ان شاء ا….

  نویسنده: محمد مظاهری


[۱] .  نهج البلاغه- خطبه ۲

[۲] . سوره علق – آیات ۱و ۲

[۳] . قمی، شیخ عباس؛ منتهی الآمال، مؤسسه انتشارات هجرت، قم، تابستان ۱۳۸۲، چاپ پانزدهم، ج ۱، ص ۱۰۳

[۴] . نهج البلاغه- خطبه ۱

[۵] . سوره توبه- آیه ۱۲۸

[۶] . سوره انبیاء – آیه ۱۰۷

[۷] . نهج البلاغه – خطبه ۹۴

[۸] . محمدی اشتهاروی، محمد؛ مقاله بعثت یا طلوع خورشید، نرم افزار پیامبر اعظم در اینترنت، مرکز تحقیقات کامپیوتر علوم اسلامی

[۹] . نهج البلاغه – خطبه ۹۵

[۱۰] . قم- آیه ۴

[۱۱] . احزاب – آیه ۲۱

[۱۲] . نهج البلاغه – خطبه ۱۵۱

[۱۳] . مائده – آیه ۳

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

لحظه شمار غیبت

از زمان غیبت امام زمان(عج) تا کنون 1151سال شمسی4 ماه 18 روز 13 ساعت 34 دقیقه 03 ثانیه گذشته است . همچنان در گذر است آیا هنوز زمان آن نرسیده که خودمان را برای ظهور او آماده کنیم؟
اللهم عجل لولیک الفرج

ذکر روز

ذکر روزدوشنبه

حدیث تصادفی

بهترین یاران کسی است که ناسازگاریش اندک باشد و سازگاریش بسیار

دانستنی ها

تمامی فلزات بجز آنتیموان و بیسموت در مواقع انجماد حجمشان کاهش می یاب

اوقات شرعی

امروز: دوشنبه 29 اردیبهشت 1404
اوقات شرعی به افق:
  • اذان صبح اذان صبح:
  • طلوع آفتاب طلوع آفتاب:
  • اذان ظهر اذان ظهر:
  • غروب آفتاب غروب آفتاب:
  • اذان مغرب اذان مغرب:
  • نیمه شب شرعی نیمه شب شرعی:

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس